ماشین ظرفشویی صنعتی 1200



دستگاه الکترلوکس گرین و کلین(Electrolux Green & Clean)
ماشین ظرفشویی صنعتی الکترولوکس آبکشی آب گرم مدل هود میباشد.
ویژگی های الکتریکی : 400 ولت، 3 فاز Hz50 قابل تبدیل به تک فاز نیز می باشد. 2 لیتر آب تمیز در پایان چرخه آبکشی استفاده میکند
کارایی بالا یا عملکرد شستشو توسط یک پمپ شستشو قدرتمند kw 0.8 و بازوهای اسپری شستشوی گردان استیلی ضد زنگ واقع در قسمت های بالایی و پایینی تضمین شده است


موارد کاربرد:


تجهیزات آشپزخانه، تجهیزات فست فود، تجهیزات رستوران، تجهیزات هتل

ماشین ظرفشویی صنعتی 1200 بشقابی الکترولوکس دارای مزایا و ویژگیهای زیر میباشد:

در هر چرخه شستشو نیاز به فقط دو لیتر آب دارد بنابراین مصرف کم در انرژی، آب، شوینده ها و جلادهنده ها را تضمین می کند. گرمکن اتمسفری توکار اندازه شده تا آب ورودی را به حداقل 84 درجه سانتی گراد به جهت شستشوی بهداشتی افزایش دهد
قفل داخلی حرارتی منحصربفرد دمای مورد نیاز در هر زمان شستشو و آبکشی را ضمانت می کند.
قابلیت سافت استارت(Soft Start) به
ماشین ظرفشویی الکترولوکس افزوده شده است تا محافظت بیشتری از البسه بسیار حساس ارائه دهد.
شستشوی اریب دستگاه را مجهز می کند تا مانع از پر شدن مواد شوینده در آب شستشو یا پاشیده شدن لکه هایی از مواد شوینده بعد از مرحله آبکشی بر روی ظروف تمیز شود، بنابراین نتایج شستشوی ایده آلی را به همراه دارد.
چرخه ممکن است در هر زمان با بالا بردن هود(Hood)قطع شود.
دارای پاکسازی خودکار(Self-Cleaning) و تخلیه کن خودکار(Self-draining) پمپ شستشوی عمودی و آب گرمکن است تا از تکثیر باکتریها جلوگیری کند.
اتصال برقی سه فاز، قابل تغییر به تک فاز در محل.
محافظت IP25 در برابر شیر آب، اجسام جامد و موجودات کوچک (بزرکتر از 6 میلیمتر).
سازگار با NSF/ANSI 3 و DIN 10512
حداکثر ظرفیت در هر ساعت 80 قفسه یا 1440 ظرف(حالت بهره وری بالا) قابلیت تعویض تا 63 قفسه یا 1134 ظرف ( در حالتNSF/ANSI 3 ) را تنها توسط فشار یک دکمه داردچرخه های 45/84/150 ثانیه ای (حالت بهره وری بالا) و چرخه های 57/84/150 ثانیه ای ( در حالتNSF/ANSI 3 )
امکان اتصال ماشین به آب سرد نیز وجود دارد.منبع:
ماشین ظرفشویی صنعتی الکترولوکس

10 نکته ساده و اجرایی برای حفظ امنیت آشپزخانه

      



هزینه جراحات و بیماری های محل کار مخصوصا رستوران در مقایسه با بهره وری رستوران هزینه های بسیاری را بصورت سالیانه بر مدیران آشپزخانه های صنعتی، رستوران ها، هتل ها و غیره تحمیل می کند. بهتر است امنیت محیط کار آشپزخانه به عنوان مهمترین اولویت برای تمامی رستوران ها در نظر گرفته شود.
برای کارمندانی که کارهای خدماتی را انجام میدهند و بصورت هفتگی یا ماهیانه دستمزد دریافت می نمایند، استانداردهایی وجود دارد، در صورت ورود هرگونه جراحاتی به کارکنان و غیبت آنها از محل کار نه تنها سبب متحمل شدن هزینه درمان آنها می شوید، بلکه می تواند بهره وری کارکنان شما را نیز تحت تاثیر خود قرار دهد.
مهترین مسبب جراحات و بیمارها در صنعت خدماتی که برای کارکنان آن مشکل ساز می شود عدم وجود امینی در محیط کار میباشد. چه در یک کافی شاپ کوچک یا یک شعبه بزرگ فست فود، یک آشپزخانه صنعتی، این محیط ها برای کار کردن بسیار پر مخاطره و خطرناک می باشند. خوشبختانه، آماده نمودن و ایمن نمودن این آشپزخانه ها بسیار ساده می باشند.
در این مقاله 10 روش ساده و اجرایی برای حفظ امنیت محیط کار خود و کارکنان خدماتی آورده شده است که بهتر است آین قوانین ساده را درتجهیزات صنعتی آشپزخانه خود رعایت کنید.
انتخاب صحیح لباس
لباس فرم کارکنان برای دو دلیل طراحی شده است، اولی مشخص نمودن سمت کارکنان و دومی تمیز نگه داشتن و راحتی کارمندان در هنگام ارائه سرویس به مشتریان میباشد، اگرچه در اغلب اوقات در اکثر آشپزخانه های صنعتی پوشیدن این لباس ها اجباری است. اما، کفش مناسب نادیده گرفته میشود و همین امر سبب بوجود آمدن جراحات متعدد برای پرسنل در آشپزخانه میشود.
برای ایمن نگه داشتن کارکنان، بصورت دائم، آنها را تشویق به پوشیدن کفش هایی با پنجه بسته نماید. توجه به این مورد کوچک باعث میشود از جراحات، پارگی و سوختگی که به دلیل افتادن وسایل نظیر چاقو، یا ریختن انواع روغن های داغ، آب جوش و یا حتی انواع مواد پاک کننده شیمایی که سبب سوختگی شدید بر روی پوست می شوند جلوگیری نمود. مواد بکار رفته در این کفش ها بهتر است ضد آب و مخصوص کار و داری کفی ضد لغزش باشند.
زیر پایی های بدون لغزش
یکی دیگر از محصولات ایمنی ضروری که سبب جلوگیری از لغزش افراد در آشپزخانه می شود همین زیر پایی های ضد لغزش است. کف آشپزخانه در هنگام کار بسادگی چرب، خیس میشود و بصورت بالقوه کارکنانی که مدام و بسرعت در آشپزخانه در حال حرکت هستند در این کف خیس و چرب می لغزند.
زیر پایی های مقاوم در برابر لغزش برای کارکنانی که مدام و با سرعت حرکت می کنند اصطحکاک و کشش لازم را فراهم نموده و آنها بدون نگرانی از بروز حادثه ای به کار خود ادامه میدهند.
تهویه
آشپزخانه بدون داشتن تهویه مناسب فورا گرم، دودی و غیرقابل تحمل میشود. عدم وجود تهویه شرایط کاری نا امنی برای کارکنان آشپزخانه کسانی که باید بطور طولانی مدت در آنجا باشند و غذاهای متعددی را طبخ نمایند، ایجاد می کند و همچنین آنها را در خطر ابتلا به بیماریهای مرتبط با گرما قرار میدهد.


تهویه مناسب آشپزخانه صنعتی
سیستم تهویه مناسب نه تنها برای امنیت و راحتی کارکنان آشپزخانه ضروری میباشد، بلکه یک الزام قانونی است. نتیجه عدم استفاده از الزامات قانونی می تواند سبب تعطیلی و بسته شدن کسب و کار تان شود. از اینکه سیستم تهویه هوا بدرستی در آشپزخانه نصب گردیده است اطمینان حاصل نماید و برای حفظ عملکرد خوب و مناسب دستگاه، گاهی اوقات آنرا تمیز کنید.




سیستم اطفای حریق
آتش سوزی یک خطر دائمی در آشپزخانه های صنعتی است، و این آتش سوزی ها به دلایل متفاوتی شروع می شوند. یکی از معمول ترین آنها، آتش گرفتن روغن است. متاستفانه، و پاشیدن نقطه ای آب به آن نمی توان آتش سوزی را مهار نمود.
تهویه مناسب آشپزخانه صنعتی

بهترین روش برای آشپزخانه آتش گرفته سیستم اطفای حریق میباشد. این سیستم ها به هر دو خط گاز و هود متصل می شود و در زمان آتش سوزی به سرعت منبع سوخت آتش را قطع خواهند نمود. به عنوان یک اقدام ثانویه، نازل هایی در هود های تهویه هوا نصب میشوند که از طریق آنها نیز اطفاء حریق را به محیط اسپری نماید.
آموزش ایمنی در آتش سوزی
همانطوری که در بالا اشاره گردید سیستم اطفاء حریق برای حفظ امنیت محیط کار ضروری است، به همان اندازه آموزش نحوه استفاده از این سیستم به کارکنان نیز دارای اهمیت میباشد، در کنار این موضوع همچنین آموزش تاکتیک های ایمنی عمومی در حین آتش سوزی به کارمندان نیز مهم میباشد. می توانید با آتش نشانی محل خود یک روز آموزشی را هماهنگ نماید، همین عمل شما یک روش موثر برای اطمینان از امنیت کارکنان آشپزخانه می باشد.
کارکنان باید مکان دقیق کپسول های آتش نشانی و پتو ها و همینطور نحوه عملکر آنها را بدانند. آنها بهتر است نحوه استفاده دستی از سیستم اطفاء حریق، کمک های اولیه به فرد دچار سوختگی و انجام سی پی آر را بیاموزند.
تمرینات آتش سوزی و تخلیه آشپزخانه
حفظ ایمنی در آتش باید در اولویت مهم ذهنی تمامی کارفرماهای رستوران باشد و آنرا کاملا جدی گرفت. بعلاوه، آموزش و کارکردن با محصولات ایمنی، تمرینات حفظ ایمنی در آتش سوزی بطور منظم بهتر است بخشی از برنامه ایمنی و سلامتی برای کارمندان تان باشد.
تمرینات منظم کارکنان را با رویه های کاهش انتشار آتش، بهترین مسیرها برای تخلیه محوطه خطر آشنا خواهند نمود. این آموزش ها و تمرینات همچنین آمادگی خوب کارکنان سبب کاهش صدمات بالقوه به آنها، مشتریان و همچنین ملک رستوران در مواقع خطر و آتش سوزی خواهد شد
تجهیزات محافظتی
وسایل یا
تجهیزات صنعتی آشپزخانه، مانند کاترها، انواع رنده ها، مخلوط کن ها، لوازم ضروری هر آشپزخانه صنعتی می باشد. در حالیکه این وسایل کاربردی آماده سازی غذا را برای کارکنان ساده تر می نماید، اما اگر آنها به درستی کار نکنند، کارکنان را در خطر جراحات و زخمی شدن قرار می دهند. برای جلوگیری از هرگونه خطر بریدگی و پارگی هایی که ممکن است پرسنل را تهدید کند بهتر است برای وسایل آشپزخانه تجهیزات محافظتی تهیه نماید. این وسایل از لغزش و افتادن ناگهانی دست یا انگشت ها در دستگاه هایی که در حال کار هستند ممانعت می کند.


علامت گذاری
برخی اوقات، لغزندگی و افتادن در آشپزخانه یکی از خطرات ناگفته در آشپزخانه های صنعتی است، مانند زمانیکه کف دچار صدمه شده است یا سطوحی که به تازگی تمیز شده اند، که زمینه افتادن یا لغزش افراد را بالا می برند.. در اکثر زمانهایی که آشپزخانه شلوغ است و رفت و آمد کارکنان در آن بسیار و سریع میباشد، بهتر است از علامت گذاری های مناسب برای جلوگیری از بروز حادثه استفاده نمود و همین کار کوچک می تواند آشپزخانه را به محیطی امن برای کارکنان تبدیل نماید.

تهویه مناسب آشپزخانه صنعتی
از اینکه پرسنل خدماتی از علامت هایی برای نشان دادن یک سطح لغزنده استفاده می کنند اطمینان یابید. این علامت ها باید از رنگ هایی واضح و روشن با کنتراست بالا باشند تا توجه افراد را به راحتی به خود جلب نمایند. زمانیکه موادی بر روی کف آشپزخانه یا جایی میریزد پرسنل را تشویق به پاکسازی سریع نموده و از علامت هایی برای نشان دادن مکان لغزنده استفاده نمایند و یا به دیگر همکاران خود خبر دهند که آن محوطه خطرناک است و در هنگام عبور از آنجا با احتیاط بیشتری عبور نمایند.
آموزش بهداشت و ایمنی شغلی
آموزش بهداشت و ایمنی شغلی برای همه کارکنان در همه صنایع از اهمیت خاصی برخوردار است، خطراتی خاصی وجود دارند که باید به کارکنان خود آنها را آموزش دهید تا از حفظ ایمنی محیط آشپزخانه مطمئن شوید. یکی بهترین روش ها این است که روز خاصی را برای آموزش های بهداشت و ایمنی محیط کار در نظر بگیرید. در این آموزشها سعی کنید به موضوعات مهمی نظیر تکنیک های بلند نمودن بار، نحوه ذخیره مناسب و درست غذا، چگونگی اجتناب از استرس در زخمی شدنهای تکراری، یا نحوه دور نمودن خطرات بالقوه در آشپزخانه و موارد دیگر اشاره نماید.

استفاده صحیح از تکنیک های پاکسازی
بهداشت ضعیف در آشپزخانه نه تنها برای مشتریان خطرناک می باشد، بلکه برای کارکنانی که در آشپزخانه مشغول به کار هستند خطرناک است. بیماریهای ناشی از غذا یکی از اصلی ترین دلایلی است که کارکنان را تهدید و نیاز به استراحت و از دست رفتن روزهای کاری بسیاری میشود. برای ایمن نگهداشتن پرسنل، به آنها نحوه استفاده مناسب از تکنیک های پاکسازی با محصولات درست بهداشتی را آموزش بدهید. همین آموزش ساده می تواند به شما اطمینان دهد که آنها دارای محیط کاری تمیز و بهداشتی هستند و ریسک انتشار بیماریهای مرتبط با غذا را به مشتریان تان نیز کاهش میدهد.
آشپزخانه ها، یکی از خطرناک ترین محیط های کاری هستند. شعله های آتش و سوخت در کنار هم، مواد شوینده شیمیایی، تجهیزات آماده سازی تیز غذا تنها برخی از خطرات پنهانی در این آشپزخانه میباشند.
ایمنی آشپزخانه های صنعتی بهتر است یک اولویت اصلی برای هر رستوران، هتل، یا ... باشد. شما می توانید با رعایت تعدادی از نکات اشاره شده در بالا امنیت این محیط های کاری را افزایش دهید. این نکات ایمنی هم از کارکنان شما در برابر جراحات و سوانح مختلف محافظت نموده، و آشپرحانه خود را تبدیل به محیط امن و پر جنب و جوش و در عین حال موفق نماید.منبع:
تجهیزات صنعتی آشپزخانه

3 ایده برای چیدمان هوشمندانه کافی شاپ




در سراسر دنیا کافی شاپ ها در چندین مورد دارای اشتراکاتی هستند: آنها دنج، مرکزی برای فعالیت های اجتماعی و جذاب هستند. در کنار این مشخصات، هیچگونه محدودیتی در انتخاب و چیدمان هوشمندانه یک کافی شاپ وجود ندارد. امروزه می توان کافی شاپ ها را در هر نقطه ای از شهرهای کوچک یا بزرگ یافت. بنابراین، کافی شاپ ها امروزه نیاز به وجود آوردن محیطی خاص و جذاب برای مشتریان خود هستند و اهمیت آن بیشتر از هر زمان دیگری احساس می شود.


بنابراین صاحبان مشتاق کافی شاپ چگونه می توانند محیط هایی بسیار جذاب و پرانگیزه اشی برای مشتریان خود داشته باشند.


تاکید بر ویژگی ها محلی
یکی از ویژگی های که چیدمان تجهیزات آشپزخانه های صنعتی کافی شاپ ها دارند بسیاری از آنها شبه به هم هستند. زمانیکه برای چیدمان کافی شاپ خود برنامه ریزی می کنید سعی کنید با استفاده از المانهای محلی منطقه خود که منحصر بفرد نیز هستند، چیدمان کاملا متفاوتی را ایجاد نماید. همانطور که در تصویر پایینی مشاهده می کنید صاحب کافی شاپ یک آینه ای بلندی را با تمامی نمادهای محلی منطقه که با نام هنرمند معروف شناخته شده محلی امضاء شده است و در دیوار نصب شده است.



استفاده از المان های فرهنگی و محلی در کافی شاپ


ایده دیگر این است که از یک هنرمند محلی بخواهید که نقاشی هایی بر روی دیوار کافی شاپ شما طراحی کند، یا اینکه موسیقی محلی خود را در محیط کافی شاپ پخش کنید، یا حتی برخی از آشامیدنیها یا سوپ های که کاملا متعلق به فرهنگ شماست استفاده نماید.




نور و روشنایی را فراموش نکنید
در بیشتر کافی شاپ ها میتوان دید که برای ایجاد فضایی متفاوت، از دیوارهای آجری در طراحی داخلی استفاده می کنند. در حالیکه برخی از شما امکان دارد به این موضوع فکر کنید که این می تواند مشتریان شما را بخاطر نوآری در طراحی به هیجان آورد.


تعدادی از کافی شاپ ها بصورت سنتی از لامپ های قدیمی زیبا که نور زرد ملایمی را در محیط پخش می کند استفاده می کنند. که انعکاس های نور سبب می شود که سطوح چوبی و آجری با نور گرم بیشتری احاطه می کند. در بعداظهر ها مخصوصا در هنگام عصر، نورهای گرم بر عکس نورهای روشن همچون فلورسنت با چشمان ما انطباق بیشتری دارند.

بنابراین در زمانیکه شما مشتریان زیادی دارید داشتن نور متناسب با ساعت شبانه روز را فراموش نکنید. نورهای سردتر و دیوارهای روشن (مخصوصا رنگهای روشن می توانند رنگ نور خورشید را بیشتر منعکس کنند) می تواند محیط کافی شاپ را مخصوصا در طول روز روشن تر نماید، در صورتیکه رنگ های گرم تر می توانند سبب شوند که خواندن و حس آرامش بیشتری در هنگام عصر و غروب را به مشتریان القاء می کنند.
دو تصویر پایین متعلق به کافی شاپ های توبی و اسپرسو بار هستند که تصاویر این دو کافی شاپ را به عنوان نمونه برایتان قرار داده ایم. تا تفاوت در استفاده از نورها و رنگها را در کنار هم مشاهده نماید.


کافی شاپ خود را دوستار گوشی های هوشمند بسازید.
اگر برای مدتی کوتاه در خیابان های شهر قدم بزیند خواهید دید که مردم بطور چشمگیری در حال استفاده از گوشی های هوشمند هستند و خود ما نیز ای این موضوع جدا نیستیم و بیشتر ما زمانیکه باطری گوشی مان به 10 درصد میرسد آشفته و نگران می شویم و زمانیکه دسترسی به شارژر هم نباشیم این استرس بیشتر می شود.






زمانیکه چیدمان داخلی کافی شاپ تان را انجام میدهید و طراحی داخلی آنرا انجام میدهید، بهتر است برای حفظ طولانی تر مشتریان علاقمند به تکنولوژی یا دوستدارن گوشی های هوشمند چندین پریز که حتی دارای کانکتور یو اس بی نیز هستند تجهیزات آشپزخانه های صنعتی را در قسمت های مختلف کافی شاپ خود قرار دهید. همین موضوع به ظاهر ساده سبب جذب و ماندن طولانی مدت مشتریان تان خواهد شد و حتی امکان سفارش های بیشتر در این زمان از سوی آنها وجود دارد. بسیاری از این پریزها ارزان بوده و بسادگی نصب می شوند، اما همین هزینه کم سبب می شود که کافی شاپ شما دوستدار تکنولوژی محسوب شود و محبوبیت بیشتری در بین مشتریان داشته باشد.



نکات طراحی داخلی کافی شاپ چیست؟

با توجه به این سه موارد که یک از آنها استفاده از المانهای و ویژگی های محلی و فرهنگی کشور و محل زندگیتان، از کار یک نرمند معروف تا موسیقی محلی تان می تواند برایتان مشتریان بیشتری را به ارمغان آورد. دومین توجه به نور کافی شاپ در طول شبانه روز است و سومین مورد استفاده از پریزهای کوچک برای شارژ موبایل مشتریان در کافی شاپ می تواند باعث شود که کافی شاپ شما محبوب تر شود. در ضمن شما می توانید برای داشتن کافی شاپ متفاوت با سایر رقبا از یک طراحی داخلی کافی شاپ مشاوره بگیرید و چندین نمونه کار او در این زمینه را مشاهده کنید.منبع:تجهیزات آشپزخانه های صنعتی

تری دی پانل چیست و چه کاربردی دارد؟





تری دی پانل از دو قسمت هسته و مش تشکیل شده است که قسمت هسته آن از عایق است و مش از جنس فولاد است.و به طور کلی تری دی پانل دیوار پیش ساخته است که بسیار مقاوم است و به جای دیوار سفالی و آجری مورد استفاده قرار می گیرد.از تری دی پانل در ساختمان ها و ویلا ها و اماکن ورزشی و سوله ها و
سرد خانه ها و ... استفاده می شود.درجه مقاومت تری دی پانل ها متفاوت است و به ضخامت هسته و ضخامت سیمان پاشیده شده در سطح خارجی و داخلی دیوار ها بستگی دارد و با توجه به تغییرات دمای محیط می توان ضخامت مناسب تری دی پانل را سفارش داد.در ساختمان هایی که از تری دی پانل استفاده می شود بر خلاف ساختمان های آجری که در هنگام زلزله با خراب شدن رج اول همه ساختمان به آوار تبدیل می شود ،به دلیل پیوستگی شبکه و سبکی تری دی پانل ساختمان به آوار تبدیل نمی شود.
تری دی پانل در ساختمان های بسیار مرتفع کگاربرد زیادی دارد زیرا مهم تری اصل در ساخت ساختمان های مرتفع وزن مصالح است و با استفاده از تری دی پانل به میزان زیادی وزن مصالح کاهش می یابد.در ساختمان های یک یا دو طبققه بدون استفاده از اسکلت فلزی و به کمک تری دی پانل می توان ساختمان ساخت.تری دیی پانل ها به راحتی به اسکلت فلزی،اسکلت بتنی و به یکدیگر اتصال داده می شوند.در اتصال تری دی پانل به اسکلت فلزی توسط آرماتورها انجام می شود که به شکل L بین فاصله مش و هسته قرار می گیرد و بال خم شده آن به ستون جوش می خورد و در اتصال تری دی پانل به اسکلت بتنی بهتر است قبل از اجرای اسکلت بتنی اتصال تری دی پانل پیش بینی شده باشد و میلگرد ها روی بتن روی یک خط بوده و از تیر ها خارج شده باشد تا بتوان تری دی پانل ها را روی آرماتورها نصب کرد و باید دقت کنید که آرماتور ها در اثر بتن ریختن در مسیر خود باقی مانده و از مسیر خود منحرف نشوند زیرا در صورت منحرف شدن آرماتور ها تراز کردن تری دی پانل نیز با مشکل مواجه می شود.در اتصال تری دی پانل ها به یکدیگر ،تری دی پانل ها روی اسکلت سوار می شوند و سپس تری دی پانل توسط میلگرد بین فاصله مش و هسته به دو پانل دوخته می شود.
کاربرد تری دی پانل:
-تری دی پانل در ساختمان سازی در دیوار های محیطی و دیوار های جدا کننده داخلی ساختمان هاا کاربرد دارد و اغلب در ساختمان های مرتفع مورد استفاده قرار می گیرد و در دیوار ها و سقف از آن استفاده می شود.
-تری دی پانل همچنین به دلیل سبک بودن در مناطق صعب العبور برای انبوه سازی و ویلا سازی نیز مورد استفاده قرار می گیرد و کاربرد زیادی دارد.
-تری دی پانل همچنین در صنعت نفت و پتروشیمی و آب و فاضلاب کاربرد دارد و مورد استفاده قرار می گیردو ساخت مخازن هوایی آب شهری و روستایی با تری دی پانل موجب صرفه جویی در مصرف آب می شود.
-از تری دی پانل در ساخت ساختمان های بلند مرتبه نیز استفاده می شود و در ساختمان های بلند مرتبه بالا کشیدن قطعات در ارتفاع با تری دی پانل به راحتی انجام می شود.
-از
تری دی پانل به عنوان عایق حرارتی و رطوبتی استفاده می شود.استفاده از تری دی پانل در ساخت سازه ها مشکلات نم و رطوبت را برطرف می کند و در برابر رطوبت و حرارت بسیار مقاوم است.
-بیشتری کاربرد تری دی پانل در سوله سازی و ساخت سازه های بلند است.منبع:
تری دی پانل

خانه بتنی پیش ساخته

  



خانه بتنی پیش ساخته از آخرین تکنولوژی و محصولات ساختمانی است که با توجه به نیاز به گسترش واحد های مسکونی کمک بسیاری در جهت تامین امکانات رفاهی کرده است .خانه های پیش ساخته به طور کلی به صورت خانه بتنی پیش ساخته،خانه فلزی پیش ساخته،خانه چوبی پیش ساخته،خانه تری دی پانل پیش ساخته می باشند که با توجه به نیاز و شرایط آب و هوایی هر منطقه و کشور هر کدام از این ساختمان های پیش ساخته مورد استفاده قرار می گیرد.امروزه خانه بتنی پیش ساخته در کشور ما کاربرد زیادی دارد.با استفاده از خانه بتنی پیش ساخته کیفیت ساختمان سازی افزایش یافته و زمان احداث کاهش یافته است و ساختمان سازی با هزینه بسیار کمتری انجام می شود.
مهم ترین دلیل استفاده از خانه بتنی پیش ساخته ،سرعت اجرای آن،راحتی نصب آن،نظارت کافی بر تولید و دقت در ساخت خانه های بتنی و ساختمان سازی است.
مزایای ساختمان بتنی پیش ساخته:
-امکان کنترل کیفی و انجام آزمایشات را تامین می کند
-برای انجام عملیات به شرایط جوی وابسته نیست و در هر زمانی می توان عملیات را پیش برد
-پس از تولید برای مدتی در کارخانه باقی می ماند برای کنترل افت و خزش
-عملیاتی مانند پیش تنیدگی روی آن انجام می شود که ارتفاع تیر را کاهش می دهد
برای تولید خانه بتنی پیش ساخته ابتدا آماده سازی قالب انجام می شود سپس فولاد گذاری و در نهایت بتن ریزی انجام می شود.
بتن پیش ساخته کاربرد گسترده ای در سازه های ساختمانی دارد و در اسکلت ساختمانی،سقف ها،کف ساختمان و... مورد استفاده قرار می گیرد.اغلب در ادارات و پارکینگ ها از بتن پیش ساخته در قاب سازه ای استفاده می شود و در هتل ها و بیمارستان ها و مدارس از بتن پیش ساخته در قاب دیوار عرضی استفاده می شود و همچنین از بتن پیش ساخته در کف ساختمان ها استفاده می شود.
مهم ترین دلایل موفقیت خانه بتنی پیش ساخته در صنعت ساختمان سازی ساخت سریع،نسبت استحکام به وزن سبک،پردازش سطح ساده،استاندارد بودن ،به صرفه بودن آن است.
بتن پیش ساخته علاوه بر المان ساختاری برای پوشش خارجی دیوار نیز مورد استفاده قرار می گیرد.بتن پیش ساخته در طرح ها و رنگ های مختلف ساخته می شود و برای نمای خارجی نیز می توان از آن استفاده کرد.
در ساخت خانه های بتنی پیش ساخته عناصر و قطعات پیش ساخته مانند سقف بتنی پیش ساخته و دیوار بتنی پیش ساخته و ... مورد استفاده قرار می گیرد.
یکی از عناصری که در ساخت خانه بتنی پیش ساخته مورد استفاده قرار م یگیرد قاب بتنی پیش ساخته است.این قاب بتنی پیش ساخته در خارج از محل ساخت و ساز در رنگ ها و نما ها و ترکیبات مختلف تولید می شوند و زمان اجزای برنامه ساخت و ساز را سریع تر می کند.قاب پیش ساخته در محیط کنترل شده و حفاظتی کارخانه تولید می شود و قابلیت ساخت را بهبود می بخشد و قاب پیش ساخته در محیط کارخانه با استاندارد بالا تولید می شود.
از دیگر عناصری که در ساخت ساختمان بتنی پیش ساخته مورد استفاده قرار می گیرد دیوار بتنی پیش ساخته است که این دیوار ها را می توان به عنوان دیوار داخلی ساختمان یا دیوار خارجی ساختمان مورد استفاده قرار داد.این دیوار های پیش ساخته به عنوان دیوار های باربر و یا دیوار های پارتیشن در خانه های بتنی پیش ساخته مورد استفاده قرار می گیرند.این دیوار های بتنی پیش ساخته عایق صوت هستند و در برابر آتش مقاومت بالایی دارند و این دیوار های آماده رنگ آمیزی و یا چسباندن کاغذ دیواری هستند.
از دیگر عناصرمورد استفاده در ساخت
خانه بتنی پیش ساخته ،سقف بتنی پیش ساخته است که در انواع مختلف تولید می شود و در خانه بتنی پیش ساخته مورد استفاده قرار می گیرد و سرعت ساخت ساختمان را افزایش می دهد و از مهم ترین مزایای استفاده از آن صرفه جویی اقتصادی و افزایش سرعت ساخت و ساز است.سقف بتنی پیش ساخته در انواع مختلف تولید می شود و نیاز به اربست ندارد.منبع:خانه بتنی پیش ساخته